Studiekorrektur

Skal du snart aflevere et speciale eller en større afhandling, og stræber du efter den bedste karakter? Så kan det være en god idé at få din opgave korrekturlæst for at være sikker på at der ikke gemmer sig nogle dumme komma- og stavefejl som har indflydelse på helhedsoplevelsen. For selvom indholdet af din opgave naturligvis vægter højest, kan et flydende sprog og en fejlfri tegnsætning også være afgørende for om du får en højere eller lavere karakter.

Hos Sølvsteen Korrektur kan du få professionel studiekorrektur af alt fra mindre projektopgaver til specialer og større afhandlinger. Jeg retter din opgave igennem for grammatiske og sproglige fejl, så den står helt fejlfri inden deadline.

Hvornår kan du søge studiekorrektur? 

Jeg læser studiekorrektur på alle typer undervisningsopgaver fra gymnasieopgaver over bacheloropgaver til specialer og større afhandlinger. Du kan derfor søge korrekturlæsning uanset om du går på en gymnasial uddannelse, på en mellemlang videregående uddannelse eller på universitetet. Opgaverne kan være alt fra humanistiske og generelle tekster til mere tekniske opgaver.

Jeg ved at mange studerende ofte er begrænset på den økonomiske front, og derfor har jeg sammensat priser som passer ind i et SU-budget. Du kan søge om studenterrabat hvis du er indskrevet på en dansk videregående uddannelse.

Claus Sølvsteen Åben bog med briller

Korrektur af specialer

Specialet markerer afslutningen på uddannelsen og har derfor stor betydning for mange studerende. Specialet indeholder ofte mange sider som kan tage rigtig lang tid at læse igennem for grammatiske og sproglige fejl. For at gøre arbejdet lettere for dig tilbyder jeg korrekturlæsning af specialer. Jeg fokuserer på stavning, tegnsætning og grammatik samt foretager mindre sproglige rettelser og optimeringer. Jeg går naturligvis ikke ind og retter i det faglige indhold – her er du specialisten.

Hvorfor studiekorrektur?

Det kan ofte være svært at finde sine egne fejl når man læser sin opgave igennem for sidste gang. 

Er der mange stave- og kommafejl i opgaven, kan det være med til at forstyrre læseoplevelsen og påvirke forståelsen af det faglige indhold. Det er derfor afgørende for helhedsindtrykket at indholdet er formidlet i et korrekt og flydende sprog. Et godt sprog er også en god måde at løfte niveauet i din opgave.

Med professionel studiekorrektur er du sikker på at aflevere en opgave hvor grammatikken er fejlfri, og sproget står klart og præcist. Studiekorrektur er derfor din garanti for at det sproglige indhold ikke trækker karakteren ned. Studiekorrektur kan tværtimod resultere i en højere karakter da sproget ofte indgår i den samlede bedømmelse af opgaven på flere videregående uddannelser. 

Professionel studiekorrektur hos Sølvsteen Korrektur

Ønsker du at få et tilbud på en studiekorrektur eller høre nærmere om hvad jeg kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte mig på mail claus@solvsteenkorrektur.dk.

Scroll to Top