Priser

Hvad koster det?

Der arbejdes med en fast timepris på 500 kr. For studenterprojekter til og med kandidatprojekter/specialer er timeprisen 250 kr.

Prisen for korrekturlæsning vil således afhænge af hvor kompliceret det er at rette din tekst, og om du ønsker basiskorrektur, udvidet korrektur eller akademisk korrektur. Hvis du ønsker udvidet korrektur, vil prisen også afhænge af hvor mange elementer af den udvidede korrektur du ønsker.

Hvis du gerne vil have et prisoverslag inden du giver mig opgaven, kan du sende mig nogle typiske sider (4-5 sider) med besked om den ønskede korrekturmetode, og så vil jeg give dig et prisoverslag på hele teksten.

Hvis du i stedet vælger at sende mig hele dokumentet på én gang, vil jeg kunne give dig en samlet pris på opgaven så du ikke får ubehagelige overraskelser bagefter.

Når du har accepteret prisen og den beskrevne korrekturmetode, er det bindende. Halvdelen af beløbet betales før korrekturlæsningen påbegyndes, og resten betales når den korrekturlæste tekst leveres til dig.

Da prisen afhænger af hvor meget tid jeg skal bruge på opgaven, bliver det billigere for dig jo mere du har gennemarbejdet teksten på forhånd.

Er der studenterrabat?

Ja, der er halv pris for studerende som vil have korrekturlæst deres universitetsopgaver eller lign. Du skal blot kunne dokumentere at du er indskrevet på en dansk videregående uddannelse.

Scroll to Top