Det siger brugerne​

Jeg brugte Claus Sølvsteen som betalæser for en af mine tekster, og jeg er meget, meget taknemmelig for den feedback han gav mig, og det redaktørarbejde som han lagde i det.

Han gav mig god og konstruktiv kritik, og han havde saglige og respektfulde begrundelser for enhver af sine kommentarer.

Han er den betalæser og redaktør som jeg har haft mest gavn af, og jeg kan varmt anbefale ham. Jeg er stensikker på at han kan bringe enhver tekst til et højt niveau i et fint og respektfuldt samarbejde med forfatteren.

Han er også dygtig til at gennemskue den sammenhæng der skal være når man, som jeg, også skriver serier. Det kan være svært for en forfatter at få det hele med, altså at tage alle bøgerne i betragtning. Claus har indtil nu hjulpet med en lille serie bøger, men jeg forestiller mig at han også vil kunne overkomme lange serier, på grund af sine evner til at have overblik.

Jeg havde Claus som korrekturlæser under mit første bogprojekt, og jeg har efterfølgende anbefalet ham til andre.

Jeg anbefaler korrekturlæsning og generel teksthjælp hos Claus fordi hans feedback ganske enkelt altid leder til et bedre slutprodukt. Claus har en dyb forståelse af det skrivetekniske og er særdeles grundig og tekstnær i sin feedback. Samtidig evner han at have et bredt perspektiv og at være opmærksom på om læseren er med. Det har for mig gjort at mine tekster ikke blot er blevet mere korrekte, men også mere indbydende og flydende at læse.

Vi har på Forlaget KRABAT benyttet Claus som korrekturlæser på

flere af vores bøger. Han leverer altid et grundigt, hurtigt og pålideligt stykke arbejde som vi og vores forfattere er meget glade for. Vi anbefaler med glæde Claus Sølvsteen.

Claus læste korrektur på mit retorikspeciale, og jeg er meget tilfreds med både kvaliteten af hans arbejde og prisen.
Claus var meget fleksibel og indvilligede i at læse korrektur på bare 24 timer, hvilket var en stor hjælp, da jeg var tidspresset op til min deadline. Claus rettede ikke alene min tegnsætning og mine stavefejl, men gav mig feedback på akademiske formalia (opbygning af speciale, referencestil, etc.). Desuden havde Claus gode pointer til selve indholdet, selvom det lå udenfor hans fagfelt.
Sidst men ikke mindst, så har Claus studierabat, og det er bare fedt!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.